Mihajloviću polupan automobil

Izvor: B92, 19.Dec.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajloviću polupan automobil

Mladom fudbaleru Crvene zvezde Stefanu Mihajloviću u utorak uveče su nepoznati počinioci polupali automobil.

"Nije mi prvi put da se ovo dešava. Grebali su mi auto, lomili brisače. Taman to sredim, a oni ponovo. Sramota", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je istakao da je policija obavila uviđaj i da se nada da će uskoro biti poznat počinilac.

Bio sam na večeri u restoranu, kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izašao, oko devet uveče imao sam šta da vidim. Neko je skakao po haubi, razbio stakla, slomio menjač, bacao pikavce po sedištima“, istakao je fudbaler ’crveno-belih’.

Na pitanje da li sumnja na nekoga, Mihajlović je rekao:

Ne znam ko to radi i zašto. Možda iz ljubomore ili neki narkoman. Ne verujem da su navijači, mada, ovde je sve moguće. Opet će mi auto na popravku, prošlog puta je potrajala mesec dana“, rekao je Mihajlović.

Podsetimo, sličan, ali još veći incident desio se sredinom oktobra, kada su polupana stakla na automobilima nekolicine igrača koji su bili parkirani u zaštićenom i ograđenom prostoru stadiona Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.