Mihajlović doneo trijumf protiv Krke (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 26.Jun.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović doneo trijumf protiv Krke (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u premijernoj utakmici na pripremama za novu sezonu. Crveno-beli su u Sloveniji bili bolji od Krke iz Novog Mesta minimalnim rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je mladi napadač Stefan Mihajlović u 64.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović doneo prvu radost Zvezdi

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2013

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su prvog protivnika na pripremama u Sloveniji a pobedonosni pogodak u duelu sa Krkom iz Novog Mesta za crveno-bele je postigao Stefan Mihajlović.

Nastavak na Sportske.net...

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili ekipu Krke

Izvor: Akter, 26.Jun.2013

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Novom Mestu ekipu slovenačkog drugoligaša Krke sa 1:0, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama za nastupajuću sezonu

Nastavak na Akter...

Nova Zvezda u Novom Mestu: Mihajlović za pobedu protiv Krke!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2013, 00:41

Crveno-beli prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji odigrali protiv ekipe iz Novog Mesta gde su savladali domaćina golom talentovanog Stefana Mihajlovića u 64. minutu...Novi početak nove Zvezde: Startna postava crveno-belih.. ..Tačno mesec dana od poslednje utakmice, koju je Crvena zvezda odigrala u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.