Micić srušio Barsu, Dončić ponovo blista

Izvor: RTS, 24.Okt.2017, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić srušio Barsu, Dončić ponovo blista

Košarkaši žalgirisa napravili su veliko iznenađenje, pošto su u gostima savladali Barselonu sa 81:75. Vasilije Micić najefikasniji u pobedničkom timu sa 20 poena. Luka Dončić nastavlja sa fantastičnim partijama, ovoga puta postigao je 27 poena u pobedi Reala nad Armanijem. Olimpijakos kao gost savladao Makabi, uz solidnu partiju Nikole Milutinova.
Posle poraza od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde u Beogradu, Barselona je doživela novi poraz, oboga puta na svom terenu. Žalgiris je slavio pobedu u "Blaugrani" sa 81:75, a najbolji u pobedničkom timu bipo je srpski bek Vasilije Micić.

Reprezentativac Srbije postigao je 20 poena i dodao osam asistencija za drugi trijumf Žalgirisa u takmičenju, dok je imao pomoć u Kevinu Pengosu i Aronu Vajtu.
U barseloni se istakao Adam Hanga sa 19 poena i deset skokova, dok su po 13 postigli Serafan i Koponen.
Real je na svom terenu savladao ekipu Armanija sa 101:90, a ponovo se istakao slovenački reprezentativac Luka Dončić.
Dončić je zabeležio 27 poena, uz osam skokova i pet asistencija i najavio ranu kandidaturu za najboljeg igrača Evrolige.
Armani se držao tokom tri četvrtine, a italijanskom timu nisu pomogle ni odlične partije Gaudloka i Gudaitisa, koji su postigli po 20 poena. Vladimir Micov meč je završio sa 15 poena i pet skokova.
Real ima maksimalan učinak posle tri utakmice, dok Žalgiris ima dva trijumfa, a Barselona samo jedan. Armani je na začelju tabele bez trijumfa.
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su u gostima Makabi sa 69:68 (18:18, 17:15, 16:12, 18:23) u trećem kolu Evrolige.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Jorgos Printezis sa 23 poena, dok su Džamel Meklin i Nikola Milutinov postigli po osam, a srpski centar je uz to imao i osam skokova i dve asistencije.
U ekipi Makabija najefikasniji je bio Noris Kol sa 22 poena, a Pjer Džekson postigao je 14.
Olimpijakosu je ovo treća pobeda, dok je Makabi pretpeo prvi poraz.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Realova ''stotka'', Vasa Micić srušio Barsu!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017

Sjajna partija srpskog reprezentativca na gostovanju Barseloni, bez iznenađenja u Madridu...Odigrane i poslednje dve utakmice večerašnjeg programa u Evroligi...Za iznenađenje se pobrinula ekipa Žalgirisa, koja je kao gost savladala Barselonu sa 81-75...Za drugu pobedu litvanskog predstavnika u novoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.