Micić: Gledam Jokića i ne verujem!

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić: Gledam Jokića i ne verujem!

Veliki je udarac za Srbiju izostanak Miloša Teodosića sa Mundobasketa u Kini. Dugogodišnji kapiten nije u stanju da se oporavi od povrede stopala na vreme, ali ako je ikada bio trenutak da njegova zamena zasijta, to je onda sada. Naravno mislimo na Vasilija Micića, nekadašnjeg pleja Mege i Crvene zvezde, a sada prvu violinu Efesa. Oduševio je evropsku javnost Micić kada je zablistao u dresu tima iz Istanbula. Bio je jedan od najboljih organizatora igre u kompletnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evroligi, a sada je željan dokazivanja u dresu reprezentacije.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Lajpciga protiv Ajntrahta je 1.50. Meč se igra u nedelju od 15.30.
Drago mi je što sam deo reprezentacije. Svi imamo isti cilj. Naporno radimo, ali je nekako sve lakše kada imamo dobru atmosferu koja nas definitivno krasi – počeo je Micić.
Na pripremnim mečevima se popularni Vasa uglavnom skoncentrisao da razigra tim. Nismo videli previše njegovih koševa.
Spreman sam za bilo koju ulogu. Mi imamo zaista puno napadačkog potencijala. Ja razmišljam samo kako da pomognem timu, ovde mora da stigneš na red kako bi postigao koš – uz smeh dodaje Micić.
Vasa većima iskustva u nacionalnom timu, ali se sada od njega očekuje znatno više.
Teo nam fali to je svima jasno. Neodstajeće nam, na nama je da se potrudimo da se njegov izostanak što manje oseti.
Ipak, jedan as je tu koji nije bio prethodne tri godine. U pitanju je Nikola Jokić koji oduševljava sve u taboru “orlova”.
Ja sam igrač koji zasniva svoju igru na talentu, a ne na fizikalijama. Međitim, ono što Nikola Jokić radi je neverovatno. On je neki drugi nivo. Ta lakoća, pokreti, odluke na terenu. Gledam ga i ne verujem šta čovek radi. Izvanredan je. Jako mi je drago što ću ponovo imati priliku da igram sa njim – zaključio je Micić.

The post Micić: Gledam Jokića i ne verujem! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.