Mezenga: Svi su spremniji od mene

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mezenga: Svi su spremniji od mene

Novi napadač Crvene zvezde, Bruno Mezenga, konačno je zadužio opremu svog novog kluba i sada može da razmišlja isključivo o Crvenoj zvezdi i kako da u novoj sezoni postigne što više golova.

Brazilac ne krije da su mu treninzi naporni pošto je, kako sam priznaje, došao nespreman i ističe da će biti jako teško izboriti se za minutažu u Crvenoj zvezdi.

Austrija: Kad igra Zvezda, sve karte >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su rasprodate

Briž ne želi da se odrekne Šćepovića

Prosinečki uveo fudbalerima jogu

Adi: Uz Zvezdu sam 200 odsto!

- Mislim da će biti teško izboriti se za minutažu u Zvezdi. Ja sam stigao posle loše sezone u Legiji i zaista će mi trebati vremena da stignem drugove u njihovoj fizičkoj spremi. Moji zemljaci Brazilci mi kažu da se trenira naporno i da je svaka utakmica za Zvezdu bitna jer dolazi mnogo navijača - kaže Mezenga u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde.

Nekadašnji fudbaler Flamenga priznaje da je prošla sezona bila veoma loša u njegovoj karijeri, ali da je siguran da će ove godine biti mnogo bolje.

- Neću sada da ulazim u detalje zašto je tako bilo ali bilo je mnogo sitnica koje su bile loše i jednostavno nije to bila moja sezona. Zaboravio sam sve to i za mene je Zvezda novi početak. Imam ogroman motiv da baš ovde pokažem sav svoj kvalitet - dodaje Brazilac.

Nije propustio priliku da podseti na čiju je preporuku došao u Beograd izrazivši nadu da če ipak igrati protiv Flamenga na Rambovom oproštaju.

- Peći je živa legenda fudbala u Brazilu. Igrao sam sa njim i zaista ga cenim. Kad mi je pomenuo mogućnost dolaska u njegov bivši klub zaista nisam mnogo mislio. Nadam se da ću zaigrati još jednom pored njega na njegovom oproštaju na stadionu Crvene zvezde - zaključio je Mezenga.

FOTO: crvenazvezdafk.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.