Mega časti – besplatno na Zvezdu

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 12:30

Mega časti – besplatno na Zvezdu

Ulaz na meč košakaša Mege i Crvene zvezde u ABA ligi biće besplatan.

Susret sa braniocem regionalnog trona zakazan je za ponedeljak od 18 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica", a ograničen kontigent besplatnih ulaznica za gornji prsten tribina moći će da se preuzme na biletarnici hale od 17:00 do početka susreta.

Košarkaši Mega vezali su pet pobeda, dobili devet od poslednjih deset mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i napravili najbolju seriju u istoriji kluba u regionalnom takmičenju.

Sa učinkom 12-11 nalaze se na korak od plasmana među osam najboljih, pa je klub rešio da nagradi ljubitelje košarke besplatnim ulazom na predstojeći meč sa Zvezdom.

Mladi tim Marka Baraća će posle susreta sa Crvenom zvezdom do kraja ligaškog dela sezone u ABA ligi dočekati Budućnost VOLI (8. april, 19:00) i u poslednjem kolu gostovati Cedeviti Olimpiji u Ljubljani (15. april, 17:00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MEGA ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz za meč protiv Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Utakmica na programu u ponedeljak od 18 časova...Košarkaši Mege dočekaće u ponedeljak od 18 časova u dvorani ''Ranko Žeravica'' ekipu Crvene zvezde u okviru 24. kola ABA lige, a odlučeno je da ulaz za taj meč bude besplatan...Ograničen kontigent besplatnih ulaznica za gornji prsten tribina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.