Mbođ napustio Žalgiris, seli se u Francusku?

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbođ napustio Žalgiris, seli se u Francusku?

Bivši štoper Crvene zvezde pred novim izazovom u karijeri.

Foto: MN Press

Simpatični štoper iz Senegala, 25-godišnji Mamadu Mbođ, sprema se za novi izazov u svojoj karijeri - verovatno i najveći dosad.

Kao slobodan igrač napustio je Žalgiris, a nezvanično se seli u Francusku, gde bi trebalo da potpiše za jednog od drugoligaša.

Mbođ je evropsku karijeru započeo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvenoj zvezdi, u koju je stigao leta 2014. iz senegalskog Dakar Sakr Kera. Prviš šest meseci proveo je na pozajmici u kruševačkom Napretku, ali se u narednih godinu dana po povratku na "Marakanu" nije mnogo naigrao. U crveno-belom dresu upisao je ukupno 10 utakmica i postigao jedan gol.

Mamadu Mbođ: Србија оле!

Mnogo više uspeha imao je u Litvaniji, gde je odigrao blizu 100 zvaničnih utakmica za Žalgiris (94) i sa klubom iz Vilnjusa osvojio jednu titulu, dva trofeja nacionalnog Kupa, kao i dva u Superkupu Litvanije.

Brzo je postao standardan štoper zeleno-belih i jedan od najboljih igrača tog tima, a videćemo gde i kako će mu se dalje razvijati karijera.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mamadu Mbođ nastavlja karijeru u Francuskoj

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2018

Senegalski defanzivac Mamadu Mbođ (25) sprema se za novi izazov. Nekadašnji štoper Crvene zvezde je kao slobodan igrač napustio danas litvanski Žalgiris, a nezvanično se kao sledeća opcija spominje selidba u Francusku, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa jednim tamošnjim drugoligašem....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.