Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je danas novo pojačanje pošto je dogovorio prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa.

Garsija, rođen 1996. godine, igra na poziciji krila, a sa crveno-belima je potpisao ugovor na četiri godine.

"Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navijača. Već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost", rekao je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Kako se navodi na sajtu Zvezde, Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde

Izvor: Danas, 18.Avg.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je danas novo pojačanje pošto je dogovorio prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa. Članak Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.