Izvor: RTS, 23.Avg.2022, 09:17

Martin i Adams nova pojačanja Zvezde

Američki košarkaši Hasan Martin i Džejlen Adams doputovali su u Beograd i pridružili se timu Crvene zvezde. Nakon standardne procedure, detaljnih lekarskih pregleda i testova, priključiće se crveno-belom timu na prvom zvaničnom treningu za novu sezonu.
Hasan Martin, koji je rođen 22.novembra 1995.godine u Njujorku i visok je 201 centimetar, bio je centar Budućnosti i Olimpijakosa iz Pireja.

Za Olimpijakos je nastupao prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve sezone, a za poziciju na kojoj igra odlikuje ga izuzetna brzina i velika snaga, kao i izuzetno čvrsta igra u odbrani.
Džejlenu Adamsu Crvena zvezda će biti prvo evropsko iskustvo nakon sezona u NBA, G ligi i australijskog NBL ligi u kojoj je sezonu okončao kao šampion i MVP cele lige.
Prošle sezone u australijskoj NBL ligi Adamsu je imao izuzetan prosečan učinak od 20 poena, 6 asistencija i 5 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.