Marković u Beču

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jan.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković u Beču

Marjan Marković je napustio Istru 1961 i pojačao austrijskog drugoligaša First Vienu. Nekadašnji bek Crvene zvezde, Đenove, Dinama iz Kijeva je potpisao šestomesečni ugovor, a ukoliko bude zadovoljio čelnike kluba iz Beča na leto će biti produžen ugovor.
Brzo sam postigao dogovor sa vodećim ljudima bečkog kluba – priča u telefonskom razgovoru prezadovoljni Marković. – Trener Alfred Tatar je želeo da me dovede da iskustvom pomognem ekipi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << />
Trener Tatar dodaje da je prezadovoljan što je klub angažaovao srpskog internacionalca.
Odličan i iskusan igrač, koji je nekad igrao Ligu šampiona. Biće nam od velike pomoći. Naša defanziva u prvom delu sezone nije bila na visokom novou, pa se nadam da će njegov dolazak to poraviti – rekao je Tatar.
Srpski internacionalac na kraju ističe da veliku zahvalnost duguje i ljudima iz Istre, koji su mu izašli u susret.
Moram da se zahvalim ljudima iz hrvatskog kluba koji su mi izašli u susret. Bilo je lepo igrati u Puli i na neki način mi je bilo žao što odlazim, ali i to je fudbal. Najvažnije da sam se pozdravio sa svima, a trener Vulić mi je poželeo puno sreće – kaže Marković, koji je godinu ipo nosi dres Istre 1961.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.