Marković: Niš mi je dugovao trofej

Izvor: B92, 21.Feb.2022, 00:52

Marković: Niš mi je dugovao trofej

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Partizanom u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Crveno-beli su savladali crno-bele rezultatom 85:68.

Marković je ubacio ukupno 13 poena.

"Prelepo, baš sam rekao da mi Niš duguje trofej, jer sam sa Hemofarmom ispadao u polufinalu i finalu. Presrećan sam stvarno. Hvala stručnom štabu i navijačima. Od prvog trenutka smo igrali fantasticno. Svi koji su čuvali Pantera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne mogu nikoga da izdvojim. Odigrali su fantastično", rekao je Marković i dodao:

"Završili smo prvo takmičenje koje najkraće traje i najslađe je za igranje".

Markovićevi poeni u drugoj i trećoj četvrtini imali su uticaj na rasplet utakmice.

"Ne igra jedan igrač. Dosta igrača je odigralo defsnzivno. To nam daje snagu da igramo rasterećeno. Svi momci su odradili ogroman posao", istakao je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.