Marko Simonović: Bio jednom jedan tim - Ostaje li u Zvezdi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Simonović: ''Bio jednom jedan tim'' - Ostaje li u Zvezdi? (foto)

Košarkaši Crvene zvezde mts su posle trećeg osvojenog trofeja u nezaboravnoj sezoni konačno na zasluženom odmoru, a uporedo s tim traje i neizvesnost šta će ostati od šampionskog tima.

Kao što ste već mogli da čitate na ovim stranicama, Luka Mitrović je na pragu Bamberga, trener Dejan Radonjić je na meti sve većeg broja evroligaških klubova, a neizvesno je i šta će biti sa Stefanom Jovićem, Brankom Lazićem, Markom Simonovićem, Čarlsom Dženkinsom...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Simonović za sobom ima najbolju sezonu u karijeri, blistao je u Zvezdinom dresu, ali sada je ponovo na raskrsnici - otići u inostranstvo, ili pokušati da sa crveno-belima sledeće sezone ''napadne'' plasman na F4 Evrolige u Beogradu.

Nažalost, imajući u vidu vesti koje stižu ovih dana, ovo drugo se sve više čini kao ''nemoguća misija'', jer je veliko pitanje u kakvom će sastavu igrati Crvena zvezda mts u sledećoj sezoni.

S tim u vezi, Simonović je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa saigračima iz Zvezde, uz poruku:

''Bio jednom jedan tim...''

Nešto opširniji bio je u današnjem intervjuu za ''Blic'', ali još uvek nije mogao da objavi definitivan stav po pitanju ostanka u Zvezdi.

''Nemam nikakvih informacija. Nisam pričao sa agentom, jer sam čekao da završimo finalnu seriju plej-ofa. Sada je vreme da se odmorimo, pa sledi reprezentativno leto'', najavio je popularni Simon i početak priprema reprezentacije Srbije, a selektor Saša Đorđević bi sutr trebalo da objavi sposak igrača na koje računa.

.... bio jednom jedan tim..... 🍀🍀🔴⚪🔴💪💪❤❤

Објава коју дели Marko Simonovic (@simke_12) дана 16. Јун 2017. у 1:56 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda hrabri navijače: Ovaj sistem je napravljen da traje...

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2017

Umesto da atmosfera posle treće uzastopne titule prvaka Srbije bude svečarska među navijačima Crvene zvezde pojavila se bojazan šta će biti u budućnosti i da li će ekipa ostati na okupu. Sumnje je podgrejao i trener Dejan Radonjić kom je istekao ugovor, ali posle novog saopštenja koje stiže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.