Marko Marinović  u Pamesi

Izvor: NaDlanu.com, 05.Avg.2009, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Marinović u Pamesi

BEOGRAD, 4. jula 2009. (Beta) - Dosadašnji plejmejker Crvene zvezde Marko Marinović karijeru će nastaviti u španskoj Pamesi, saopšteno je na sajtu beogradskog košarkaškog kluba. "Proveo sam divnih godinu dana u Crvenoj zvezdi i sa velikom setom opraštam se od kluba. Nije mi lako, ali sam profesionalac i moram dalje. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinović u Pamesi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2009, 21:10

BEOGRAD - Dosadašnji plejmejker Crvene zvezde Marko Marinović karijeru će nastaviti u španskoj Pamesi, saopšteno je večeras na sajtu beogradskog košarkaškog kluba..."Proveo sam divnih godinu dana u Crvenoj zvezdi i sa velikom setom opraštam se od kluba. Nije mi lako, ali sam profesionalac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Marinović iz Zvezde u Pamesu

Izvor: Blic, 04.Avg.2009

Dosadašnji plejmejker Crvene zvezde Marko Marinović karijeru će nastaviti u španskoj Pamesi, saopšteno je večeras na sajtu beogradskog košarkaškog kluba..."Proveo sam divnih godinu dana u Crvenoj zvezdi i sa velikom setom opraštam se od kluba. Nije mi lako, ali sam profesionalac i moram dalje....

Nastavak na Blic...

Marko Marinović u Valensiji

Izvor: Danas, 05.Avg.2009

Plejmejker Crvene zvezde, Marko Marinović (26), karijeru će nastaviti u španskoj Valensiji, odnosno Pamesi (klub je ovog leta vratio ime u Valensija). Španski klub je u Marinoviću našao zamenu za Vuleta Avdalovića koji je prešao u Alikante.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.