Marko Marin protiv Luizinja kao Megvajer protiv Sume, uz teže posledice... (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Marin protiv Luizinja kao Megvajer protiv Sume, uz teže posledice... (video)

Nismo navikli Marina da vidimo u ovoj ulozi, ali i to se dešava...

Bivši kapiten Crvene zvezde Marko Marin ove zime se sa Marakane preselio u redove saudijskog Al Ahlija, gde bi koliko sutra trebalo da mu se pridruži i trener Vladan Milojević.

U crveno-belom dresu navikli smo da ga gledamo u ofanzivnim akcijama, kako pravi probleme protivničkim odbranama, ali u novom klubu je na svojoj koži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osetio i kako je defanzivcima ponekad.

Njegov Al Ahli je pre par dana poražen od Al Vehde sa 2:0, a Marin je, prema dostupnim informacijama, ovoga puta igrao na poziciji defanzivnog veznog?!

Otuda i ne čudi što se u 28. minutu ovog meča našao u situaciji sličnoj onoj Megvajerovoj jesenas na stadionu Partizana. Luizinjo ga je majstorski prevario, Marin je završio na zemlji, a za razliku od Suminog udarca u Humskoj protiv Mančester junajteda, Brazilac iz Al Vehde je bio precizniji i svoju majstoriju je krunisao i golom za vođstvo od 1:0.

Marin je u 59. minutu zamenjen, a do kraja domaćin je duplirao prednost i potvrdio trijumf golom Nijakatea.

-

View this post on Instagram

'No worries guys, I got this.' - this guy, probably 😎 @riyadiyatv @saudiproleague

A post shared by 433 (@433) on Feb 16, 2020 at 1:05am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.