Izvor: Piplmetar.rs, 20.Dec.2023, 06:30

„Marka“ se raspisala o Jovanu Mijatoviću!

Sve više pažnje privlači napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović, kako domaćih, tako i inostranih medija.
Mnogo se spekuliše o njegovoj budućnosti i hoće li ostati u Crvenoj zvezdi do kraja sezone. Pominju se interesovanja Zenita iz Sankt Peterburga, Fajenorda i cena oko 5.000.000 evra za već ovu zimu.
Međutim, činjenica da igra fenomenalno u ovom trenutku i da mu Barak Bahar sve više veruje, mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bi da ga zadrži do leta, te mu podigne cenu. U subotu je postigao het-trik u Subotici i to je samo zaokružilo sjajan prethodni period za njega. „Večiti derbi“ mogao bi da bude kruna svega toga.
Za to vreme, zapao je za oko i španskim medijima, konkretno, renomiranoj „Marki“ koja ga je uporedila sa čuvenim Predragom Mijatovićem kojeg i više nego dobro poznaju. Naravno, njih dvojica dele prezime i poziciju, ali ne i boje u kojima se probijaju do visina.
Napominje španski list da je Mijatović za vikend postao najmlađi strelac het-trika za Crvenu zvezdu u istoriji kluba pretekavši Dejana Stankovića. Podsećaju takođe i na Jovanovu izjavu:
„Moj san nije bio da zaigram za Barselonu ili Real Madrid, već za Crvenu zvezdu“.
Osim toga, ističu ga i kao jednog od tri najbolja strelca Super lige Srbije iza Borislava Burmaza i Mateusa Saldanje. Govore o njegovoj igri glavom i ponekim akrobatskim majstorijama, te navode da je cela Srbija uzbuđena zbog Jovana Mijatovića.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.