Marjanović uoči meča sa Metalcem: O njihovim ambicijama najbolje govori dovođenje Miličića

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović uoči meča sa Metalcem: O njihovim ambicijama najbolje govori dovođenje Miličića

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće Metalac u subotu (20 časova) u "Pioniru", u okviru devetog kola Superlige Srbije.

Ekipa šampiona ABA lige slavila je u sva tri prethodna duela sa timom iz Valjeva, karte za tribinu koštaju 300 dinara i nalaze se u prodaju od petka na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije), dok će na dan meča moći da se kupe i na blagajni "Pionira" od od 16 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa sve do početka susreta.

Crveno-beli su i dalje jedini neporaženi tim u dosadašnej toku domaćeg šampionata.

"U seriji smo teških utakmica koje igramo na svaka dva, tri dana. Posle Partizana i Mege sledi nam duel sa još jednim jakim protivnikom iz ABA lige koji je ove sezone pružao izvanredne partije u regionalnom takmičenju. Metalac igra veoma brzo i agresivno. Ekipu je napustio Slavko Vraneš, ali i dalje imaju dosta dobrih igrača pod košem. Dobro trče i odlična su šuterska ekipa tako da nas očekuje veoma težak posao", rekao je Boban Marjanović za klupski sajt.

Gorostasni centar veruje da će Zvezda zabeležiti i devetu superligašku pobedu.

"Bili su najprijatnije iznenađenje u ABA ligi, a o njihovim ambicijama najbolje govori podatak da će sledeće sezone angažovati Darka Miličića. U prvom duelu u Superligi Srbije odigrali smo vrlo neizvesnu utakmicu u Valjevu, žestoko su nas namučili i zato moramo da budemo jako oprezni. Neočekivano su poraženi od Konstantina, ali do kraja ligaškog dela takmičenja pokušaće da isprave taj kiks. Naša želja je da odigramo čvrsto u odbrani i da uz kontrolu skoka omogućimo dobru igru u tranziciji. Uzdamo se i u podršku naših navijača koje pozivam da u što većem broju dođu u Pionir. Potrudićemo se da zabeležimo još jednu pobedu koja bi bila krupan korak ka osvajanju prvog mesta pred plej-of što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena. Neophodno je da budemo maksimalno borbeni, a uz podršku naših navijača sa tribina siguran sam da nam motiva neće nedostajati", zaključio je Marjanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.