Marin: Ispunio sam snove u Zvezdi, vreme je za nove izazove

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin: Ispunio sam snove u Zvezdi, vreme je za nove izazove

Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, koji karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, poručio je da je ispunio sve želje na "Marakani" i da je došlo vreme za novi izazov.
Bivši nemački reprezentativac juče je potpisao ugovor sa Al Ahlijem u transferu vrednom 2,5 miliona dolara.

"Proveo sam godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je došlo vreme za rastanak. Doslo je vreme za nove izazove", napisao je Marin na svom Instagram profilu.
On se zahvalio rukovodstvu kluba, trenerima, saigračima i navijačima koji su mu ispunili želju "dečački san da zaigra za voljeni klub".
"Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu. Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada, a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Došlo je vreme za neke nove, mlađe igrače da pronose slavu velikog kluba. Zelim Zvezdi osvajanje titule u domaćem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmičenja", zaključio je Marin, čestitajući svima božićne praznike.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEOČEKIVANI SUSRET: Marin ugostio BIVŠEG saigrača! Komentar je POKIDAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020

Doskorašnji kapiten Zvezde potpisao za Al Ahli...Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin potpisao je prvih dana 2020. ugovor sa Al Ahlijem i karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji...Bivši reprezentativac Nemačke odavno je predstavljen u novom klubu, a pred duel Barselone i madridskog Atletika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.