Margača: Daćemo barem jedan gol na Marakani

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Margača: Daćemo barem jedan gol na Marakani

Cilj Omonije u prvom meču protiv Crvene zvezde je jasan, da zabeleži pozitivan rezultat, uz bar jedan postignut gol. Portugalac Renato Žoao Inasio Margača veruje da će ekipa odigrati dobro na Marakani i da će steći realne izglede da prođe dalje.
Cilj je da bar jednom zatresemo mrežu rivala na njegovom stadionu – istakao je Renato Margača za kiparski sajt „Gol”.
Iako je ekipa ovog leta doživela dosta promena i nije sjajno funkcionisala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << generalnoj probi protiv Viljema (1:1), iskusni vezista je optimista:
Na dobrom smo putu i kako bude vreme prolazilo bićemo sve bolji. Došlo je nekoliko mladih igrača, dakle, nova smo ekipa i potrebno je vreme da se uigramo. Bićemo sigurno bolji nego protiv Viljema, odnosno u četvrtak će svi videti pravu Omoniju. U tom prijateljskom meču nismo ni želeli da pokažemo sve što možemo
Za Zvezdu je rekao da je mlad tim sa entuzijazmom, ali i da Omonija može da je eliminiše u dva meča.
Mislim da smo iskusniji, da ćemo moći da se nosimo sa Crvenom zvezdom. Uz maksimalnu koncentraciju, disciplinu u igri i sreću verujem da ćemo se kvalifikovati za dalje. Meč u Beogradu je veoma važan, nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat za revanš na Kipru – naveo je jedan od nekoliko Portugalaca u ekipi Omonije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Renato Margača: Omonija daje bar jedan gol na Marakani

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2012

Portugalac Renato Margača iz Omonije nije zabrinut nakon prijateljskog meča protiv holandskog Viljema u kome je bilo 1:1 i sa optimizmom čeka meč u Beogradu. On je kiparskom sajtu "Gol" izneo svoja očekivanja pred duel sa crveno-belima. "Cilj ja de bar jednom zatresemo mrežu na njihovom stadionu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.