Manisa zapalila petardu, rafal Milijaša i Subašića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manisa zapalila petardu, rafal Milijaša i Subašića! (VIDEO)

Bivši kapiten Crvene zvezde postigao dva gola u ubedljivoj pobedi Manise nad Bukasporom - 5:0

Konačno izdanje Manise kakvo stalno očekuju navijači tog turskog drugoligaša. Ekipa Nenada Milijaša bila je jedan od favorita za ulazak u elitu, zatim je posle očajne serije zadužila fenjer tabele, a danas je sav bes iskalila na Bukasporu - 5:0.

Ključnu ulogu u najboljoj igri sezone imali su srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << internacionalci. Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš bio je pravi poslovođa tima Manise.  Razigravao je saigrače, a otvorio je mrežu rivala već u četvrtom minutu. I to na, za njega, atipičan način - udarcem glavom. Akciju za vodeći gol Manise započeo je Branimir Subašić sjajnim centaršutem sa leve strane.

Manisa je bila mnogo bolji rival i već u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika. Odličnu partiju Milijaš je krunisao pogotkom iz jedanaesterca njegovim šestim u sezoni. Da na stadionu u Manisi pred svega nekoliko stotina navijača sve protekne u najboljem redu pobrniuo se u nastavku Branimir Subašić.

Bivši napadač Železnika i Crvene zvezde postavio je konačan rezultat golom u 52.minutu. Manisa je stigla do 14.mesta na tabeli, ali i dalje nije daleko od opasne zone.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.