Manirom vrhunskog napadača... Krstovićev gol odjeknuo i u Crnoj Gori!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 19:53

''Manirom vrhunskog napadača''... Krstovićev gol odjeknuo i u Crnoj Gori!

Mladi crnogorski napadač večeras prvi put bio starter u novoj sezoni i odmah se upisao u strelce.

Crvena zvezda posle prvog poluvremena vodi u Šapcu protiv Mačve sa 1:0, a vodeći gol za aktuelnog šampiona postigao je mladi Crnogorac Nikola Krstović.

Iako već ima polemika da li je bio prekršaj u napadu ili ofsajd, Krstović je akciju sa Kataijem završio golom, ali podgoričke ''Vijesti'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u naslovu ističu da je 20-godišnji napadač Crvene zvezde reagovao ''manirom vrhunskog napadača''.

Podseća se, naravno, da je Krstović na ''Marakanu stigao iz golubovačke Zete, a ovo bi trebalo da bude sezona njegove pune afirmacije.

-





Screenshot: vijesti.me

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstović pogodio, pa poručio: ''Sad još jače i bolje!''

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Videlo se i na terenu koliko je srećan mladi napadač Crvene zvezde...Prvi put kao starter od početka sezone u Superligi i prvi ovosezonski gol Nikole Krstovića u dresu Crvene zvezde...Zvezda je na kraju slavila u Šapcu protiv Mačve sa 3:0, a sve je bilo mnogo lakše od kada je Krstović u prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.