Malarični Adi šeta Holandijom?!

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malarični Adi šeta Holandijom?!

Li Adi se nije priključio pripremama Crvene zvezde jer je navodno bolestan od malarije, međutim, na "Marakanu" je stigla informacija da je reprezentativac Gane trenutno u Holandiji.

– Mi smo se već obratili FIFA i UEFA, a poslaćemo novi dopis tražeći da sprovedu monitoring, kako bismo utvrdili gde se igrač nalazi. Jer, postoje obaveštenje da je bio u bolnici zbog malarije, koja se uzgred injekcijom leči >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za jedan dan, ali i informacije da se nalazio u Holandiji – istakao je generalni sekretar crveno–belih, Đorđe Stefanović.

Adi slobodan za dva miliona evra

Preokret na "Marakani": Adi ostaje u Zvezdi?

Zvezda: Adi za 600.000? Ne budite smešni

Prosinečki: Adi da se prilagodi nama, ne mi njemu

Bez obzira na potvrdu iz bolnice u Akri da je mladi defanzivac zaista imao problema sa zarazom, u redovima srpskog vicešampiona razmišljaju o disciplinskim merama, jer je trebalo još pre prozivke trenera Roberta Prosinečkog da obavesti klub da neće stići na vreme.

– Vrlo je moguće da zbog svega dobije zabranu pozivanja u nacionalne selekcije, a klub će ga suspendovati, takođe i kazniti novčano. Kad se pojavi obavićemo sa njim razgovor, a na treneru Prosinečkom je da odluči da li mu je potreban takav igrač. Jedino je sigurno, Adi i menadžeri koji ga savetuju neće poremetiti ekipu – predočio je Stefanović za Sportski žurnal.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.