Maksimović potpisao predugovor sa Napolijem?

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović potpisao predugovor sa Napolijem?

Nema dileme da će srpski defanzivac napustiti Torino, jedina nepoznanica jeste da li će karijeru nastaviti u Seriji A ili se preseliti na Ostrvo Srpski defanzivac Nikola Maksimović do 31. avgusta imaće novi klub. Pošto je samoinicijativno prekinuo da trenira sa Torinom, nakon što su "bikovi" odbili ponudu Napolija od 25 miliona evra, postalo je izvesno da će nekadašnji fudbaler užičke Slobode i Crvene zvezde u tek započetoj sezoni zadužiti opremu drugog kluba.Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mediji pišu da Maksimović pred sobom ima dve opcije - ostanak u seriji A (Napoli) ili odlazak na Ostrvo (Čelsi). Iako bi ga čelnici Torina radije prodali londonskom klubu, na Apeninima se "šuška" da je potencijalni srpski reprezentativac već potpisao predugovor sa Napolitancima.Čelnici Napolija već mesecima pokušavaju da angažuju Maksimovića i čini se da su u samom finišu tekućeg prelaznog roka došli do situacije - sad ili nikad. Italijani pišu da je prvi čovek napuljskog kluba Aurelio de Laurentis poslao u Torino poslednju ponudu vrednu 27 miliona evra, dok bi uz određene bonuse "bikovi" mogli da zarade blizu 30 miliona evropskih novčanica.Ukoliko bi Čelsi u Torino poslao približnu ponudu bio bi znatno bliži potpisu Maksimovića, ali ukoliko je srpski štoper zaista potpisao predugovor sa Napolijem, čelnicima torinskog kluba neće preostati ništa drugo do usaglašavanja cene otkupa sa rivalom iz Serije A.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMAMA ZA SRBIMA: Jedan reprezentativac ide na “čizmu”, drugi na meti Engleza

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016

Na dva fudbalska tržišta, Srbi su veoma cenjeni. Italijanski i engleski klubovi žele da u svojim redovima vide dvojicu “orlova”. . Grupi od deset srpskih igrača na “čizmi”, mogao bi uskoro da se pridruži još jedan reprezentativac.. Kao što je HotSport već pisao, Lazar Marković nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.