Makabi se oprostio – Zvezda obezbedila novog trenera

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 12:17

Makabi se "oprostio" – Zvezda obezbedila novog trenera

Izraelski "One" nastavlja da piše o Baraku Baharu i po njima je dogovor Crvene zvezde i 43-godišnjeg stručnjaka postignut.

Navodi se da Makabi iz Haife, koji trenira Bahar, nije krio razočaranje povodom ovih vesti, koje su donekle mogli i da očekuju.

Dodaje se da šampion Izraela već razmišlja o njegovoj zameni, koji bi morao sa sobom da dovede i kompletan stručni štab.

"One" piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će Bahar u Beograd sa sobom povesti asistenta Gaja Carfatija, kondicionog trenera Dror Šimšon i trenera golmana Gaja Vajsingera.

"Ovo nije idealna situacija, ali nadam se da možemo da neutrališemo svu ovu buke oko terena. Uoči teške nedelje koja nas čeka. Za nas je trenutno najvažnije da osvojimo prvenstvo i treću titulu", poručuju čelnici Makabija.

Pred Makabijem su tri važna meča u prvenstvu – protiv Hapoela Ber Ševe, Makabij iz Tel Aviva i Makabija Netanije.

Makabi ne mora da brine za igrački kadar, pošto su sa onima koji čine okosnicu tima ugovori produženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.