Majstorica od 18, a ne od 20 časova!

Izvor: Mondo, 02.Apr.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majstorica" od 18, a ne od 20 časova!

Crvena zvezda i Partizan poslednji duel polufinala plej-ofa ABA lige igraju dva sata ranije.

KK Crvena zvezda obavestio je svoje navijače i ljubitelje košarke da je termin "majstorice", treće utakmice polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana – pomeren.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Poslednji derbi ove sezone u regionalnom takmičenju, koji će nam ujedno i dati prvog finalistu, igra se u subotu od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a ne od 20 kako je prvobitno bilo planirano, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Rezultat u seriji je 1:1, jer su obe ekipe iskoristile prednost domaćeg terena. Zvezda je nakon produžetka slavila u prvoj utakmici, dok je "parni valjak" prošle subote uzvratio trijumfom takođe u dramatičnoj završnici.

U drugom polufinalu, u kojem se sastaju Budućnost i Cedevita, takođe se igra treća utakmica. Pobednik ABA lige izboriće nastup u Evroligi naredne sezone.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Subotu ne propustite, derbi do derbija!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2019

Dan koji ne smete propustiti ukoliko ste veliki ljubitelj sporta...Subota 6. april je dan koji će prijati svakom ljubitelju sporta, očekuje nas veliki broj sportskih događaja koje ne smete propustiti...Od Engleza možete i odmoriti, ali od Nemaca nikako. Igra se odlučujući meč, Bajern dočekuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.