Majk Džejms igra istorijski meč protiv Zvezde, AdmiralBet pripremio sjajne kvote na novi rekord!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 22:31

Majk Džejms igra istorijski meč protiv Zvezde, AdmiralBet pripremio sjajne kvote na novi rekord!

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova gostuje Monaku u utakmici 28. kola Evrolige, a pažnja kompletne košarkaške javnosti usmerena je na Majka Džejmsa, najboljeg igrača Monaka.
On je u dugogodišnjoj evroligaškoj karijeri stigao do brojke od 4.444 poena u Evroligi i sada mu još samo 12 poena nedostaje da nadmaši Vasilisa Spanulisa i postane najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << strelac u istoriji elitnog evropskog takmičenja!
Gotovo da niko ne sumnja da će Džejms protiv Crvene zvezde uspeti da dođe do novog rekorda, a AdmiralBet je na tu temu pripremio specijal sa odličnim kvotama. 
Kao što možete da vidite u našoj ilustraciji, ako Majk Džejms postane najbolji strelac u istoriji Evrolige tokom prve četvrtine utakmice protiv Crvene zvezde, kvota je 20.00, a ako mu to uspe do poluvremena, kvota je 4.00. 
Naravno, moguće je da Džejms taj rekord ne obori u meču protiv Zvezde, a kvota u AdmiralBet-u za tu opciju iznosi 10.00.
Kompletan specijal AdmiralBet-a za Džejmsov pohod ka rekordu možete pronaći OVDE, ili klikom na ilustraciju u prilogu.
Inače, Evroliga je napravila protokol šta će se dešavati u dvorani ako Džejms bude oborio rekord:
Ako Džejms obori rekord u prvoj ili drugoj deonici, meč će biti prekinut, a njemu će biti uručena lopta i biće priređena kratka ceremonija uz specijalna LED svetla i animacije na velikom ekranu u hali.
Ako rekord bude oboren u trećoj ili četvrtoj četvrtini, postoje dva scenarija:
– ako je vođstvo jedne od ekipa deset poena razlike ili više, utakmica se prekida istog momenta, kako bi se Džejmsu uručilo priznanje.
– ako je prednost jedne od ekipa manja od deset poena razlike, prekida se kada se za to ukaže prva prilika.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije on “Kralj Džejms”, nije ni "Em Džej", on je jedan jedini i - neponovljivi: “Mnogo igrača je osvojilo Evroligu, ali samo je Majk Džejms najbolji strelac” /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024, 10:45

Četvrtak, 7. mart 2024. godine, bio je istorijski dan za Evroligu i Majka Džejmsa: Amerikanac je postao najbolji strelac u istoriji elitnog evropskog takmičenja! Džejms je u meču protiv Crvene zvezde “preskočio” Vasilisa Spanulisa i zaseo na vrh kao najubojitiji strelac u Evroligi od 2000....

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.