Macari: Napoli je mogao da dâ pet golova Zvezdi

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macari: Napoli je mogao da dâ pet golova Zvezdi

Trener Torina Valter Macari pohvalno je pričao o Napoliju rekavši da su Crvenoj zvezdi mogli da daju pet golova uz Ligi šampiona.

Torino je u sredu poražen od kluba iz Napulja sa 3:0, a Macari je rekao kako je bio iznenađen lošom igrom svoje ekipe.

"Nisam očekivao ovakvu igru mojih igrača. Protiv Udina smo odigrali veoma dobro i očekivao sam da ćemo nastaviti sa takvim partijama. Odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo lošu utakmicu, sličnu kao protiv Intera, i moramo što pre da je zaboravimo", rekao je Macari za "Radio Rai", a prenosi "Tutto Napoli".

Macari je potom pričao o jačini Napolija.

"Veoma su jak sastav. Gledao sam meč protiv Crvene zvezde i mogli su da postignu pet golova. Promašivali su šanse, ali su kod nas iz prve pogodili", kazao je on.

Crvena zvezda uspela je osvoji bod protiv ekipe Karla Ančelotija u prvom kolu Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.