MVP PETOG KOLA: Mladen Bojović

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Nov.2013, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP PETOG KOLA: Mladen Bojović

Posle odiseje u Rumuniji, srednji bloker Mladen Bojović vratio se u Ribnicu, klub u kojem je ponikao i ponovo nosi epitet jednog od najboljih srednjaka naše Superlige, kao što je to bio u godinama kada je nosio dres Crvene zvezde.
Ribnica još ne pruža partije kakve se od nje očekuju, ali je u Subotici savladala Spartak maksimalnim rezultatom i upisala drugu ovosezonsku pobedu.
Mladen Bojović (27, 200) imao  je u Subotici impresivni učinak za blokera od 20 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uz sjajne brojke u napadu od čak 77 odsto (22-17, svega jedna greška), a uz to i dva bloka i as.
Od iskusni Bojovića očekuje se da nastavi u istom ritmu i da pomogne Kraljevčanima da se što pre uhvate pobedničkog koloseka u nastavku prvenstva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.