MOŽDA I NAJVEĆE POJAČANJE ZVEZDE Stigao je, navijači ga već obožavaju, on kaže: Ovo je veliki klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:19

MOŽDA I NAJVEĆE POJAČANJE ZVEZDE Stigao je, navijači ga već obožavaju, on kaže: "Ovo je veliki klub"

Mnogo će značiti klubu.

Marko Stamenić je fudbaler Crvene zvezde srpskog porekla koji ne igra za srpsku reprezentaciju i kao takav nije ni prvi, posebno ne jedini, a on konkretno nastupa pod zastavom Novog Zelanda. Dosadašnjim pristupom oduševio je navijače Zvezde, a ljubav je uzvraćena.

Novozelandski reprezentativac je pokazao je da je jedno od najvećih pojačanja ekipe, dok mu je igranje pred punim stadionom "Rajko Mitić" nešto posebno. S te strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu drugog kola Superlige Srbije, u nedelju protiv Napretka od 16.55 časova.

- "Marakana" je nešto posebno, znao sam za to oduvek, ali potpuno je drugačiji osećaj gledati klipove preko Jutjuba i istrčati na najveći stadion u Srbiji. Definitivno ću meč protiv Fiorentine pamtiti do kraja života, jer je to prva utakmica u mom životu da sam osetio neverovatnu atmosferu od našeg 12. igrača. Mnogo je lakše igrati pred punim stadionom, a verujem da će veliki broj navijača biti i na predstojećoj utakmici protiv Napretka, koja će nam dati vetar u leđa za izazove koji nas očekuju u Ligi šampiona.

Stamenić je prošle sezone igrao u Kopenhagenu, bio učesnik i meča protiv Mančester sitija, tako da već sada ima iskustvo velikih utakmica.

- Kada gledate Real Madrid, Mančester siti i druge, pomislite kako su to veliki klubovi, ali i Crvena zvezda je veliki klub. U prošlosti je bila prvak Evrope, pobeđivala velike rivale, tako da sam siguran da i ove sezone možemo da napravimo neke velike stvari. Takođe, moram da istaknem da sam se veoma brzo uklopio u novi tim, a za to su mi pomogli saigrači i stručni štab, a hemija u ekipi je jako važna za stvaranje velikih rezultata.

Posebne pohvale Stamenić je uputio na račun Mirka Ivanića, a naglasio je da će zarad tima igrati i na drugim pozicijama, ako to bude bilo potrebno.

- Ima mnogo talentovanih igrača u Crvenoj zvezdi, napravljen je pravi spoj mladosti i iskustva, ali ako pričamo o prekaljenim fudbalerima, onda ne mogu da ne spomenem Mirka Ivanića. Volim njegov stil, podseća me na Kaku, koga sam voleo da gledam u detinjstvu. Igraću na kojoj god poziciji trener bude tražio, jer je moj cilj da budem u timu i da se borim u svakoj utakmici.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nurija, žena Ćavija Ernandeza
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stamenić: Uživam da igram na Marakani

Izvor: B92, 05.Avg.2023

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izjavio je da mu je igranje pred punom Marakanom nešto posebno...Jedno od najvećih ovosezonskih pojačanja Crvene zvezde, reprezentativac Novog Zelanda srpskog porekla, pozvao je i navijače na utakmicu drugog kola Superlige Srbije, kada ćemo se sastati sa Napretkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.