MONDO: Zvezda isplatila Daudu, on na potezu

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Zvezda isplatila Daudu, on na potezu

Fudbalski klub Crvena zvezda, saznaje MONDO, uplatio je svom centrarforu Abioli Daudi sumu novca koja je bila uopšte preduslov da se naredne nedelje razgovara o njegovoj budućnosti u klubu.

Našem portalu potvrđeno je da je klub pronašao sredstva i Nigerijcu nadokandio deo zaostalih zarada koje su nastale u periodu između januara i juna.

Tako je Daudi i njegovom menadžeru Patriku Merku poslata poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Crvena zvezda ozbiljno računa na snažnog napadača za narednu sezonu i da ne želi tek tako da ga se odrekne.

Podsetimo, Dauda je u Ljutice Bogdana došao poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, u poslednjim minutama.

Dauda je, navodno, bio zadovoljan i Crvenom zvezdom i Beogradom, naročito atmosferom na utakmicama, ali je kao i većina stranaca bio skeptičan zbog toga što je nezvanično dobio tek 10 odsto od ugovorenog novca, a ugovor mu je "težak" 200.000 evra godišnje.

Zato je putem svog menadžera, Šveđanina Merka zatražio da klub izmiri deo dugovanja pre nego što dve strane sednu za sto, a to bi trebalo da se dogodi u narednih nekoliko dana.

Crvena zvezda je prva napravila korak ka nastavku saradnje, a na to je i donekle bila primorana posle vesti o tome da će Daudina konkurencija, Ognjen Mudrinski, napustiti klub.

Dauda je na 11 utakmica u Zvezdi postigao četiri gola i zabeležio tri asistencije.

Počeo je sjajno, ali je posustao u finišu prvenstva, što su neki povezali sa neisplaćivanjem plata, a drugi tvrdili da mu nedostaje povređeni Darko Lazović sa kojim se odlično "kapirao" na terenu.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.