MONDO: Lalatović sprema iznenađenje!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Lalatović sprema iznenađenje!

Trener Crvene zvezde vratiće se na formaciju sa jednim špicem za gostovanje u Čačku, ali biće promena u veznom redu, saznaje naš portal.

Fudbaleri Crvene zvezde, koji su u formaciji 4-4-2 teško izvojevala pobedu nad Borcem iz Čačka u osmini finala Kupa Srbije (1:0), napašće istog protivnika u ponedeljak na njegovom terenu u "staroj" formaciji sa jednim špicem.

To će biti Đorđe Rakić, saznaje MONDO, a promena neće biti ni u poslednjoj liniji, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na krilima.

Ako bude menjao, a verovatno hoće, trener Nenad Lalatović "zarotiraće" centralne vezne igrače.

Utakmicu 7. kola Jelen Superlige, koja počinje u ponedeljak u 19 časova kraj Morave, Crvena zvezda mogla bi da počne u sastavu:

Slobodan Rajković - Marko Petković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Nikola Mijailović - Aleksandar Kovačević, Mihajlo Ristić - Darko Lazović, Miloš Bosančić, Nejc Pečnik - Đorđe Rakić.

Poslednja dilema koju Lalatović ima pred "revanš" sa timom Bogića Bogićevića jeste da li na poziciji "plejmejkera" ostaviti Savićevića, koji je počeo svaku utakmicu do sada u sezoni, ili probati sa do sada nedovoljno spremnim pojačanjem, Bosančićem.

Bosančić, za sada, ima 40 minuta odigranih u Kruševcu protiv Napretka (0:0) i svih 90 u pobedi nad Novim Pazarom prošlog vikenda (2:0).

U intervjuu za MONDO, Lalatović je posle utakmice sa Borcem u sredu uveče, rekao da Bosančića nije koristio u Kupu jer trenutno nije dovoljno spreman da odigra tri utakmice u sedam dana, iz čega se donekle moglo zaključiti da s njim računa za 7. kolo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.