MIRKO PAVLOVIĆ: NE DAM OSTAVKU!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKO PAVLOVIĆ: NE DAM OSTAVKU!

Nastavlja se sukob! Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović kaže da ga ne zanima grupa navijača crveno-belih koja na svakom meču traži njegovu ostavku. Prvi operativac crveno-belih tvrdi da je on trenutno jedino zvanično lice koje ima funkciju u klubu i da zajedno s Radnom grupom pokušavaju da formiraju novo telo u Zvezdi.

Nastavlja se sukob!

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović kaže da ga ne zanima grupa navijača crveno-belih koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na svakom meču traži njegovu ostavku. Prvi operativac crveno-belih tvrdi da je on trenutno jedino zvanično lice koje ima funkciju u klubu i da zajedno s Radnom grupom pokušavaju da formiraju novo telo u Zvezdi.

Kako gledate na prozivke s tribina?

- Ne želim više da se bavim grupom navijača koja od mene traže ostavku. Imali su zvaničan poziv za sastanak, a s nekima sam čak i neformalno popričao i sve objasnio. Radna grupa je već zasedala više puta i sve ide u dobrom pravcu da se u Zvezdi formiraju nova tela.

Jesu li u pravu što traže vašu ostavku?

- Kad bih dao ostavku, klub ne bi imao nijedno zvanično lice, što u ovom trenutku nije dobro, pogotovo kada s ljudima iz SD Crvena zvezda pokušavamo da nađemo najbolje rešenje za prevazilaženje ove situacije.

Kakav se to incident dogodio posle utakmice sa FMP?

- Stvarno ne želim da pričam o tome.

Da li želite da komentarišete transparente na kojima se traži vaša ostavka?

- Stvarno nemam komentar na transparente koje mi upućuje ta grupa navijača. Trudim se da ovaj posao radim što bolje mogu, da pomognem košarkašima da ostvare cilj, a to je plasman u NLB ligu i naredne sezone.

Koliko cela ova situacija utiče na igrače?

- Sigurno da ne mogu da budu imuni na sva ta dešavanja. Oni se trude da odrade svoj posao najbolje što mogu.

Vaš komentar na - 41 protiv „večitog rivala“?

- Osim u meču s Partizanom, sve ostale utakmice momci su odigrali dobro. Verujem da će na kraju biti u grupi timova koji će da se domognu mesta koje im garantuje učešće u regionalnom takmičenju.

Šta želite do kraja sezone?

- Voleo bih da igrači i stručni štab ne trpe pritisak u Pioniru i drugim dvoranama. Da bude stvorena atmosfera u kojoj mogu da daju svoj maksimum, odnosno da se koncentrišu na nove pobede - završio je Pavlović.

Nisam više u tunelu

Zašto više ne pratite utakmice iz tunela?


- Mislim da to stvarno nije toliko bitno. Više nisam ni u tunelu, već utakmice pratim iz prostorija za novinare. Jednostavno, ne vidim zašto se toliko prašine diglo oko toga odakle pratim utakmice - istakao je Pavlović.

Samo Boričić sme da priča

Dokle se stiglo s Radnom grupom?


- U dogovoru s ljudima iz ovog tela odlučili smo da zvanične izjave daje samo Aleksandar Boričić. On je taj koji daje odgovore - zaključio je Pavlović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bakić: Teško podnosimo vređanja sa tribina

Izvor: Blic, 10.Apr.2011

Košarkaš Crvene zvezde Boris Bakić istakao je da je njemu i saigračima teško palo vređanje pojedinaca na tribinama u meču sa FMP-om...Zvezda je na poluvremenu gubila sa 48:41 što je iznerviralo jedan broj navijača pa su povicima na igrače "dolili so na ranu"..."Nije nam bilo nimalo prijatno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.