Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIODRAG BOŽOVIĆ: O mogućem odlasku ću govoriti sutra, nisam video ‘pingvine’! (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović otkrio je na konferenciji za novinare kada će se znati da li odlazi ili ostaje na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Da li Miodrag Grof Božović napušta Crvenu zvezdu je pitanje koje prethodnih dana najviše muči Delije, a kako i ne bi kada je odlični strateg od crveno-belih napravio najbolji klub >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u zemlji. Zvezda je osvojila šampionsku titulu, a sada je postala i jesenji prvak. Ipak, ostanak crnogorskog stručnjaka je pod znakom pitanja.
– Ne znam šta da vam kažem. Sutra imamo razgovor i posle sutrašnjeg razgovora sa ljudima iz kluba će se znati kakva je odluka i da li ostajem – rekao je Miodrag Božović i ostao tajanstven.
MILORAD KOSANOVIĆ IZDOMINIRAO: Ovakvi ljudi uče našu decu da budu lopovi! (VIDEO)
Duhoviti trener je ponovo nasmejao publiku posle pitanja novinara šta su mu to sa tribina dobacivali domaći navijači.
– Rekli su ”evo Grofe, vidiš da nemamo krave, sada imate pingvine”. Ali ja sam se već izvinio ljudima iz kluba prošlog puta, pokušao sam tada da se našalim, ali izgleda da nije bila prikladna šala – istakao je Božović.

The post MIODRAG BOŽOVIĆ: O mogućem odlasku ću govoriti sutra, nisam video ‘pingvine’! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovo su razlozi zbog kojih Grof Božović ostaje ili odlazi iz Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Dec.2016, 14:38

Kažu da mu je dosta svega, da se zasitio rada u Crvenoj zvezdi, da ne može više da radi u ovakvim uslovima, da ne razgovara sa Zvezdanom Terzićem....Kažu, ali nezvanično! Više onako usputno ili slučajno, možda čak i namerno da bi se klub destabilizovao. Ali pravu istinu o odlasku ili ostanku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.