MILOJEVIĆ VRAĆA ADUTA: Pojačanje za Zvezdu u borbi za trofej!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 11:14

MILOJEVIĆ VRAĆA ADUTA: Pojačanje za Zvezdu u borbi za trofej!

Kada je najpotrebnije...

U subotu na startu plej-ofa, Mozzart Bet Superlige Srbije, na stadionu "Rajko Mitić" gostuje ekipa TSC-a, a ovaj megdan može da pečatira šestu uzastopnu titulu za Crvenu zvezdu.

Naime, crveno-belima je potreban samo bod i zatim može da se nazdravi novom peharu šampiona Srbije.

Trener Miloš Milojević je prethodnih dana imao sve igrače na okupu, a kako saznaje "MaxBet sport", u najbolji tim posle dva meča pauze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spartakom i Radničkim iz Kragujevca vraća se Gelor Kanga.

Gabonac je do mini odmora uz kapitena Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića imao najveću minutažu ove sezone. Vezistu je uspešno zamenio Kings Kangva, koji je ponovo pokazao super potencijal.

Kanga se uželeo utakmica, što je pokazao i na treninzima, gde vlada dobra atmosfera pred meč sa rivalom iz Bačke Topole.

Sledi treći okršaj, a prethodni je u Beogradu završen remijem (1:1), dok je Zvezda u drugom delu sezone, slavila na gostovanju (2:1).

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.