MILOJEVIĆ PRED REVANŠ Delije, mirno spavajte

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ PRED REVANŠ Delije, mirno spavajte

Sve je spremno za spektakl godine. Crvena zvezda u utorak dočekuje Jang Bojs (21:00) u meču koji bi mogao crveno-bele da odvede drugu godinu zaredom u Ligu šampiona. Potrebno je pobediti Švajcarce pred krcatim stadionom Rajko Mitić, ili odograti nerešeno, ali sa manje od dva primljena gola. Padali su u Beogradu i veći rivali, pa nema sumnje da su svi u taboru šampiona Srbije maksimalno samouvereni i motivisani da naprave veliki uspeh.
Kladionica MaxBet nudi kvotu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 2,45 na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojsa.
Trener Vladan Milojević bio je smiren u najavi za ovaj meč.
Važnost utakmice je poznata, nema potrebe previše da pričam. Igramo protiv ozbiljnog protivnika, dobrog u svim segmentima. Švajcarci zaslužuju respekt kao klub. Odigrali smo prvo poluvreme. Rekao sam da će odlučuvati meč u Beogradu. Drago mi je što će stadion biti popunjen. Spremali smo se za ovu utakmicu kao za bilo koju drugu. Pritisak postoji, ali to je normalno. Ako si sportista moraš da se nosiš sa pritiskom. Biće to praznik srpskog fudbala. Svi ćemo uživati – počeo je Milojević.
Kako se nositi sa svim što donosi predstojeći duel – pritiskom, tenzijom?
– Ambijent pred ovu utakmicu je normalan. Nemamo specijalan način pripreme. Na igračima je da budu fokusirani. Što se tiče tenzija i pritiska, moraju da se nose sa tim.
Navijači strepe pred revanš?
– Voleo bih da navijači mirno spavaju pred svaki meč. Nema razloga ni da mi u klubu ne spavamo mirno. Spremili smo! Trenirali smo, sve smo uradili što je do nas.
Koliko je bio značajan slobodan vikend za oporavak?
– Zahvaljujemo se Fudbalskom savezu Srbije što nam je izašao u susret. Značaj utakmice je poznat. Spremili smo igrače bez rizika da se povrede. Imamo određeno iskustvo. Imam veliko poverenje u moje igrače. Svi su igrali ovakve mečeve. Nadam se da nećemo imati nikakvih problema.
Do sada niste izgubili nijedan meč u kvalifikacija evropskih takmičenja na domaćem terenu?
– Ne bavim se statistikom. Nema to velikog uticaja pred meč – bio je jasan Milojević.

The post MILOJEVIĆ PRED REVANŠ Delije, mirno spavajte appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milojević: Mirno spavajte, tenzija je normalna

Izvor: B92, 26.Avg.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da postoji velika tenzija i pritisak pred revanš protiv Jang Bojsa u Beogradu za Ligu šampiona..."O važnosti meča ne bi trebalo posebno da pričam.. Protivnik je ozbiljan i kvalitetan. Respektujemo Jang Bojs, a sada nas čeka drugo poluvreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.