MILOJEVIĆ ODABRAO STARTERE Boaći i Vukanović napadaju Kopenhagen

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ ODABRAO STARTERE Boaći i Vukanović napadaju Kopenhagen

Fudbaleri Crvene zvezde nemaju pravo na grešku. U utorak igraju, možda i odlučujući meč evropskih kvalifikacija ove sezone. Rival crveno-belih u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od 20 časova biće Kopenhagen, a posle beogradskih 1:1 postalo je jasno da će naš prvak morati da napadne Dance.
Kvota u MaxBetu na to da će Crvena zvezda da pobedi Kopenhagen je 3.90. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Svestan je toga naravno i strateg Zvezde Vladan Milojević, ali je zbog povreda manevar u ofanzivnom delu krajnje limitiran. Praktično, još pre nego što su se igrači ukrcali u avion za Dansku, znali smo da će Ričmond Boaći i Aleksa Vukanović biti starteri. Samo oni su preostali Milojeviću, pošto su Milan Pavkov i El Fardu Ben povređeni, a novajlija Tomane uopšte nije ni bio registrovan za ovo kolo.
Neće Milojević mnogo eksperimentisati ni na drugim pozicijama i osloniće se na uigran sastav. Štoperski tandem će ponovo činiti Miloš Degenek i Nemanja Milunović, dok će na sredini terena igrati Dušan Jovančić i novajlija Hoze Antonio Kanjas. Ispred njih, sa puno slobode u igri, kretaće se kapiten Marko Marin.
Na levom krilu će meč započeti Mirko Ivanić, koji će verovatno često menjati strane sa svojim parnjakom na desnoj strani, Vukanovićem. Moraće međutim crnogorski reprezentativac da odigra konačno jednu vrhunsku partiju u crno-belom dresu, ukoliko Zvezda misli da eliminiše iskusni Kopenhagen. Čekaju “delije” na dobre igre Ivanića skoro godinu dana. U prvom meču je nagovestio u nekoliko situacija da može da napravi razliku protiv nešto sporijih defanzivaca šampiona Danske. Sada je pravi trenutak za tako nešto.
Navijači Zvezde čekaju da proigra još jedan ofanzivac, Ričmond Boaći. Može se reći i da je ovo za njega najvažnija utakmica od kako se vratio na Marakanu iz Kine, pošto je sav svoj kredit iskrckao i u slučaju Zvezdine eliminacije verovatno će on biti okarakterisan od strane mnogih kao jedan od najvećih krivaca za neuspeh.
Očekivani sastav Zvezde za meč sa Kopenhagenom:


The post MILOJEVIĆ ODABRAO STARTERE Boaći i Vukanović napadaju Kopenhagen appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (utorak, 13. avgust): Zvezda pred ultimativnim izazovom, evropska kvalifikaciona groznica, plus Nole

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2019, 08:36

KOPENHAGEN – CRVENA ZVEZDA, 20.00 (Fudbal, Kvalifikacije za Ligu šampiona) Povreda Milana Pavkova, glavna je briga Vladana Milojevića, a tu su i El Fardu Ben, kao i Filip Stojković koji takođe biti u protokolu druge utakmice, baš kao što nije bio ni na prvoj. Možda i ne mari, a teret će svakako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezdino "čistilište" u Kopenhagenu - ispit generacije!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Ukoliko savladaju Dance, "crveno-beli" će pokazati da evropski uspesi u prethodne dve godine nisu puka slučajnost...Pred Crvenom zvezdom je utakmice sezone!..Meč u Kopenhagenu nije bitan za "crveno-bele", već i za celokupni srpski fudbal zbog famoznog koeficijenta i tog 15. mesta na listi koje nam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.