MILOJEVIĆ: Čukarički ima dobru igru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:04

MILOJEVIĆ: Čukarički ima dobru igru

Crvena zvezda sutra od 17 časova dolekuje Brđane.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je pred utakmicu sa Čukaričkim da protivnik ima dobru igru i da nastupa kvalitetno. Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 časova na domaćem terenu dočekuju ekipu Čukaričkog u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

 - Mogu da se očekuju promene ekipi, zato što smo imali dve utakmice u četiri dana, tako da nam treba malo sveže krvi i energije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće rotacija. Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti. Sve ostale ne, mislim da nam je potrebno da i igrači koji su nešto više umorni odigraju, kako bi držali neki takmičarski ritam - istakao je Milojević.

Osvrnuo se potom strateg "crveno-belih" na prethodne utakmice koje je odigrala ekipa Čukaričkog.

 - Dve utakmice protiv Partizana fudbaleri Čukaričkog su igrali na kontranapad, dok su protiv ekipe TSC probali da reše pitanje tog drugog mesta, malo se više otvorili i onda su imali više problema. Imaju dobru igru, nastupaju kvalitetno, mislim da su posle nas prikupili najviše bodova ovog proleća. Ulazimo sa punim poštovanjem prema protivniku u utakmicu sutra, međutim verujemo u svoj radi i kvalitet, nadam se da pred dobro popunjenom Marakanom možemo da dobijemo i Čukarički - izjavio je Milojević.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.