MIJATOVIĆ: Crvena zvezda ima možda i najbolje bekove u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 12:15

MIJATOVIĆ: Crvena zvezda ima možda i najbolje bekove u Evropi

Čačani dočekuju aktuelnog šampiona večeras od 19.30.

Pred košarkašima Borca je u poslednja dva kola težak zadatak da izbore opstanak u ABA ligi pošto igraju protiv Crvene zvezde i Budućnosti. Aktuelni šampion regionalnog takmičenja gostuje u Čačku večeras od 19.30, a trener Borca Dejan Mijatović ističe da su pred njegovim igračima veliki izazovi.

 - Prvo nam u goste dolazi Crvena zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa onda idemo u Podgoricu gde ćemo igrati protiv Budućnosti. To će biti veliki izazovi za momke i mene - rekao je Mijatović. - Crvena zvezda je izraziti favorit. Uz Partizan, ona je glavni konkurent za osvajanje lige. Igra izuzetnu košarku od kada je tim preuzeo Duško Ivanović. On je postavio dobar temelj, vidi se to u pristupu, energiji, načinu na koji ekipa igra. A od kada je u tim stigao Kampaco, roster je dodatno ojačan, tako da Crvena zvezda ima možda i najbolje bekove u Evropi.

Bez bozira na činjenicu da uloga favorita pripada Crvenoj zvezdi, Borac nema nameru da se unapred preda u ovom meču.

 - Utakmica protiv Crvene zvezde nam predstavlja veliko zadovoljstvo. Kada se igra protiv takvog protivnika nema pritiska, ali postoji odgovornost da se pokažemo u najboljem svetlu. Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima. To je bitno momcima i meni. Igrači Crvene zvezde imaju izuzetan pristup igri, posebno u odbrani. Vrlo su energični, uvek izlaze na prvi pas. Moramo se adaptirati, posebno u organizaciji napada. Takođe, moramo izdržati i kontakt, jer su igrači Crvene zvezde fizički snažni. Sve u svemu, očekujem lepu utakmicu za sve aktere, a jedino što mi želimo da se predstavimo na dobar način publici u Čačku - završio je Dejan Mijatović.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IVANOVIĆ: Utakmice u Čačku su uvek izazov

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Crvena zvezda večeras od 19.30 igra protiv Borca...Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.30 gostuju u Čačku protiv Borca u 25. kolu ABA lige. Crveno-beli igraju protiv domaćina koji se bori za opstanak zbog čega će biti potreban dodatni oprez, što ukazuje i trener crveno-belih Duško Ivanović... -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.