MI ZA POČETAK MORAMO... Sferopulos dao izjavu koja se neće svideti navijačima Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 16:45

"MI ZA POČETAK MORAMO..." Sferopulos dao izjavu koja se neće svideti navijačima Zvezde

Ima manje vremena za pripremu meča sa Baskonijom nego što se mislilo.

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde, govorio je za medije pred meč protiv Baskonije u Evroligi.

Meč će biti odigran u petak od 20 časova i 30 minuta u dvorani "Fernando Buesa" u Vitoriji, koja je kapaciteta 15.000 mesta.

Pre toga je Zvezda poražena od Valensije rezultatom 85:81.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je u seriji pobeda i koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima dobar niz rezultata. Mi za početak moramo da se borimo za narednu utakmicu. Nemamo puno vremena, zapravo tek nekoliko sati zbog duplog kola kako bi se i fizički i psihički pripremili za naredni meč - rekao je Sferopulos.

Baskonija, koju predvodi Duško Ivanović, nalazi se na petom mestu tabele elitnog takmičenja sa sedam pobeda i pet poraza, dok je Crvena zvezda 16. sa skorom 4/8.

- Očekuje nas teška utakmica, malo vremena za pripremu meča protiv Baskonije koja je u seriji odličnih rezultata. Igraju sa puno samopouzdanja, dobro, čvrsto. Moramo fizički da odgovorimo na njihovu igru, kao i da bolje otvorimo meč nego onaj prethodni - izjavio je Zvezdin košarkaš Dejan Davidovac.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SFEROPULOS: ‘Očekuje nas teška utakmica protiv Baskonije koja je u seriji odličnih rezultata!’

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2023

‘Nemamo puno vremena za pripremu.’ Tek što su završili sa jednim španskim timom, košarkaše Crvene zvezde očekuje duel protiv Baskonije u okviru 13. kola Evrolige u petak od 20:30. Trener ‘crveno-belih’, Janis Sferopulos istakao je da da ih očekuje utakmica protiv ekipe koja je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.