MEHMED BAŽDAREVIĆ: Zvali su me za trenera Crvene zvezde

Izvor: JavneVesti.com, 04.Jan.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEHMED BAŽDAREVIĆ: Zvali su me za trenera Crvene zvezde

Legenda jugoslovenskog fudbala Mehmed Baždarević potvrdio je špekulacije da je imao kontakt sa Crvenom zvezdom, ali je demantovao navode da razgovarao sa Draganom Džajićem.

Nekadašnji as Željezničara i reprezentacije SFRJ nije krio da je bio blizu klupe crveno-belih po završetku jesenjeg dijela sezone.
"Imao sam kontakt i razgovor oko dolaska u Crvenu zvezdu. Zvao me je jedan moj prijatelj, koji ima veliki rejting u crveno-belim redovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Pitao me, doslovno, da li bi došao na "Marakanu", rekao je Baždarević.
Baždarević, koji je po završetku igračke karijere uplovio u trenerske vode, dodaje da nije tačno da je imao kontakt sa predsjednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem.
"Nisam se čuo sa Džajićem. Legendarni Džaja se nije oglasio. Da sam se čuo sa Džajićem, vjerovatno bih bio na kormilu trofejnog tima iz Ljutice Bogdana", dodao je Mehmed Baždarević.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.