MEČ JE ZAKAZAN: Crvena zvezda i Zenit igraju 23. marta u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 18:57

MEČ JE ZAKAZAN: Crvena zvezda i Zenit igraju 23. marta u Beogradu

Biće to svojevrsni revanš utakmice igrane na letnjim pripremama.

Fudbaleri Crvene zvezde i Zenita odigraće prijateljski meč na stadionu ''Rajko Mitić'' 23. marta naredne godina, a biće to svojevrsna reprizna ili bolje rečeno revanš meča odigranog letos u Rusiji tokom pripremnog perioda.

Crvena zvezda je tada trijumfovala rezultatom 2:1, a golove za šampiona Srbije tada su postigli Mirko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivanić i Žan Filip Kraso.

A post shared by FC Zenit (@zenit_spb)

Crveno-bele i tim iz Sankt Peterburga povezuje zajednički sponzor, kompanija Gasprom. Zanimljiov je da su oba tima trenutno drugi u svojim šampionatim. Zvezda zaostaje bod za prvoplasiranim Partizanom, dok Zenit ima dva boda manje od Krasnodara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.