Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘MAŠINA’: Zvezda se igra sa ‘ponosom Izraela’, leteli su Dangubić i Bjelica (VIDEO)

Crvena zvezda na poluvrmenu utakmice protiv Makabija vodi sa 42:24, a igrač prvog poluvremena je Nejt Volters.

Plejmejker Crvene zvezde je odigrao sjajno kako u odbrani tako i u napadu. Odmah za njim je tu i Branko Lazić, koji gine za svaku loptu. Simonović, Bjelica i Kuzmić rešetaju, tačnije igraju se sa skupocenim Amerikancima iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘ponosa Izraela’. Pogledajte kako je Dangubić zakucao posle jedne čelične odbrane crveno-belih.
.@ndanga06 on a run.#7DAYSMagicMoment #CZVMTA pic.twitter.com/p5cZoyymJe
— EuroLeague (@EuroLeague) December 15, 2016
(Izvor: YouTube/WM Media)
The post ‘MAŠINA’: Zvezda se igra sa ‘ponosom Izraela’, leteli su Dangubić i Bjelica (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOVODE IH DO LUDILA: Jović ih ‘promeša’, a onda Bjelica BUUUM! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016

Crvena zvezda igra fenomenalno protiv Makabija, a jedna akcija je noćna mora za ‘ponos Izraela’.. . To je klasičan ‘pik end rol’, Bjelica postavi blok Joviću, plejmejker Crvene zvezde promeša odbranu Makabija, pa doda loptu do crnogorskog centra, a ovaj onako najjače što može zakuca. I...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.