Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2023, 12:08

MARKO RAKONJAC ZA HS: ‘Žarko Lazetić je glavni razlog mog dolaska u TSC! Igraćemo na gol više bez obzira na ime rivala!’ (FOTO)

Doskorašnji golgeter Crvene zvezde izabrao je Bačku Topolu kao ‘idealnu odskočnu dasku’! Za manje upućene iznenađenje, za ljubitelje domaćeg fudbala ispunjeno očekivanje – TSC je prethodnu sezonu završio kao vicešampion Srbije. Trka za titulu nije bila realna imajući u vidu surovu dominaciju Crvene zvezde, ali tim iz Bačke Topole je uz sjajnu igru, impresivne rezultate i ... Read more
The post MARKO RAKONJAC ZA HS: ‘Žarko Lazetić je glavni razlog mog dolaska u TSC! Igraćemo na gol više bez obzira na ime rivala!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.