MARIN IMA NOVI KLUB: Nije daleko od Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 14:22

MARIN IMA NOVI KLUB: Nije daleko od Crvene zvezde (FOTO)

Nije poznato na koliko je potpisan ugovor.

Bivši igrač i kapiten Crvene zvezde Marko Marin posle odiseje u Saudijskoj Arabiji ima novi klub u Evropi pošto je potpisao ugovor sa Ferenvarošom.

Ova informacija potvrđena je iz kluba, mada nije precizirano koja je dužina trajanja ugovora. Marin je tokom leta raskinuo saradnju sa Al Ahlijem pa je kao slobodan igrač stigao u Ferencvaroš.

OFICIAL >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ✍. Marko Marin es nuevo jugador del Ferencvaros. El mediocentro ofensivo alemán, quien pasó por Sevilla, Chelsea o Bremen, entre muchos otros, llega libre al equipo húngaro. #Fradi #ftc #ferencvaros #UCL pic.twitter.com/JJll82lvbk

— Fútbol Total (@FT_Total) September 18, 2021

U međuvremenu se spominjalo da se za Marina interesuje nekoliko klubova iz Evrope, italijanski SPAL je navodno imao i spreman ugovor, ali do toga nije došlo. Ferencvaroš se ove sezone takmiči u Ligi Evrope, ali Marin nema pravo igranja u grupnoj fazi.

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.