Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJK CIRBES: Imamo mnogo veći gubitak nego što je poraz od Olimpije!

Crvena zvezda je poražena od Olimpije u Pioniru, ali niko u crveno-belom taboru ne misli o lošem rezultatu, već se svi mole za zdravlje Luke Mitrovića.

– Nismo izgubili samo utakmicu, nego i Luku na nekoliko nedelja ili meseci. To je veći gubitak! Nismo našli recept za ovaj meč, mislim da smo na optimalnom nivou odigrali samo pet munuta. moramo da se skupimo očekuje nas još teža utakmica, moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više da treniramo i da budemo spremni. nismo odigrali ovaj meč kako smo želeli, ali moramo da idemo dalje – rekao je Majk Cirbes posle meča za HotSport.
Dejan Radonjić je pohvalio šutersko veče igrača Olimpije, to jest zvezdinog “dželata” Lapornika.
– Teško je analizirati meč posle povrede Luke, nije isto koleno, ovo je drugo, Majk je rekao par nedelja pauze, ali mislim da nije ni blizu toga, to prilično otežava situaciju. Čestitam Olimpiji koja je igrala odlično i savladala nas u Pioniru. Šuterski dubra ekipa, mi smo pokušavali da dođemo do ritma, ali nismo uspeli. Olimpija je pametnom igrom, preciznom držala kontrolu. sve naše greške sada su u drugom planu u odnosu na ono sto nam se desilo vezano za Lukinu povredu, toliko toga se dešava, nije nimalo lako. Nadam se da će Luka brzo da se oporavi u najbržem mogućem roku, danas je odigrao vrlo dobro i da je ostao verovatno bi dobili meč – istakao je Radonjić.
The post MAJK CIRBES: Imamo mnogo veći gubitak nego što je poraz od Olimpije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.