Lukić kaznio igrače

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić kaznio igrače

Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, izrekao je kazne igračima koji su u sredu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Jedinstva u Surčinu zbog neprihvatljivog odnosa prema dresu.
- Postoji pravilnik o nagrađivanju i kažnjavanju, na osnovu njega pojedini igrači su kažnjeni zbog nezalaganja na utakmici protiv Jedinstva u Surčinu. Može neko da ima problem, ali ako kaže da je sve uredu i obuče dres, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i ako odigra loše, ne može posle meča suvog da ga spakuje. Za takve nema mesta u Zvezdi. Ne bih o imenima, niti visni kazne, ovo je opomena za sve, posle druge biće i udaljavanja iz ekipe – kazao je predsednik Lukić.
Najgore su prošli izgleda Nikola Petković i Vruno Mezenga, koji će na blagajni ostaviti po 5.000 evra, dok su ostali uglavnom pretrpeli kaznu od 500 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić kaznio igrače

Izvor: Utakmica.rs, 21.Okt.2011

Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, izrekao je kazne igračima koji su u sredu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Jedinstva u Surčinu zbog neprihvatljivog odnosa prema dresu. - Postoji pravilnik o nagrađivanju i kažnjavanju, na osnovu njega pojedini igrači su...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Lukić kaznio Mezengu i Petkovića sa po 5.000 evra!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2011, 12:21

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić žestoko je kaznio dvojicu fudbalera prvog tima, Bruna Mezengu i Nikolu Petkovića, sa po 5.000 evra, zbog nedovoljnog zalaganja na utakmici protiv Jedinstva u Surčinu...Još šestorica fudbalera, Nenad Kovačević, Marko Vešović, Li Adi, Savio, Nikola Ignjatijević,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.