Lukić: Zvezda prekida kontakt sa Karadžićem

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: Zvezda prekida kontakt sa Karadžićem

Predsednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, izjavio je da njegov klub ubuduće neće imati nikakav kontakt sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

- Odnosi sa FSS-om su nedopustivo loši. Ubuduće ćemo uložiti više truda da sarađujemo sa drugim funkcionerima Saveza, zaobilazeći aktuelnog predsednika sa kojim naš klub neće imati nikakav kontakt - izjavio je Lukić.

Kirovski: Nisam "grobar", nameštaju mi!

Prosinečki: Novak je Barselona u tenisu
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Isah: Neću iz Zvezde, lepo mi je u Beogradu

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana je dodao da, bez obzira na sankcije Zvezdi koje je najavio Karadžić zbog kritikovanja rada Saveza, neće prestati da javno ističe svoje mišljenje, jer je u Srbiji odavno ukinut verbalni delikt.

Šta je Karadžić izjavio nakon što Zvezdini predlozi nisu prošli u Fudbalskom savezu čitajte OVDE.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džaja: Podržavam Zvezdine predloge

Izvor: S media, 02.Jul.2011

Treća Zvezdina zvezda, Dragan Džajić, smatra da inicijativu njegovog kluba za promenama u srpskom fudbalu nije trebalo tako tek tako odbaciti. ..- Dajem podršku predlozima koje je iznela Crvena zvezda. Promene su potrebne. Opet, ne znam zašto je Zvezda ostala usamljena jer su predlozi stvarno dobri,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.