Lukić: Stekli su se uslovi za povratak Džajića

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: Stekli su se uslovi za povratak Džajića

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je posle pobede u gostima protiv Rada sa 2:1 da ekipa trenera Roberta Prosinečkog mora da igra bolje i da su „najveći problem” česte oscilacije u igri.
Zadovoljan sam pobedom, ali Zvezda mora bolje da igra. Drugo poluvreme je imalo smisla i igrači zaslužuju pohvale za taj period utakmice. Zvezda, međutim, ne sme sebi da dozvoli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da ima isključenje iz igre tokom meča. Najveći problim definitivno su te oscilacije u igri – rekao je Lukić novinarima posle utakmice 14. kola Super lige Srbije.
Navijači Zvezde na početku drugog poluvremena imali su koreografiju posvećenu bivšem predsedniku i legendi kluba Draganu Džajiću, čime su istakli da podržavaju njegov povratak na neku od klupskih funkcija, kao što se proteklih dana pisalo u medijima.
Novinare je zanimalo da li su se stekli uslovi za povratak Džajića na Marakanu?
- Mislim da jesu – kazao je predsednik Zvezde.
Crveno-beli su do tri boda protiv Rada došli golom Andrije Kaluđerovića u trećem minutu sudijske nadoknade meča. Prethodno je Rad poveo u 40. minutu, preko Ivana Rogača, a izjednačio je Evandro u 59.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić: ''Zvezda mora bolje...''

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2011

Komentarišući današnju pobedu Zvezde na Vračaru Vladan Lukić konstatovao da je drugo poluvreme ''imalo smisla'', zamerajući svojim fudbalerima na preteranim oscilacijama u igri. Novinarima nagovestio i da su se ''stekli uslovi za povratak Dragana Džajića u klub''.

Nastavak na Sportske.net...

Lukić: Stekli su se uslovi za povratak Džajića

Izvor: Utakmica.rs, 04.Dec.2011

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je posle pobede u gostima protiv Rada sa 2:1 da ekipa trenera Roberta Prosinečkog mora da igra bolje i da su "najveći problem" česte oscilacije u igri. – Zadovoljan sam pobedom, ali Zvezde mora bolje da igra. Drugo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Lukić: "Mora bolje"

Izvor: B92, 04.Dec.2011

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić rekao je posle pobede protiv Rada da ekipa mora da igra bolje i da su "najveći problem" česte oscilacije u igri..."Zadovoljan sam pobedom, ali Zvezda mora bolje da igra.".."Drugo poluvreme je imalo smisla i igrači zaslužuju pohvale za taj period utakmice....

Nastavak na B92...

Pešić: Nedostaje nam lukavstvo

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Dec.2011, 11:01

Publika je najbolji sudija. Zato o igri Crvene zvezde Beograd protiv Makabija najviše govori aplauz kojim su igrači ispraćeni u svlačionicu. Naravno, nikome nije bilo drago zbog petog vezanog poraza, osmog iz deset kola, ali ako crveno–beli budu igrali kao protiv neprikosnovenog lidera ABA lige,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.