Lukić: Ponosan sam na izbore u Zvezdi

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: Ponosan sam na izbore u Zvezdi

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić glasao je oko podneva u Beogradu na stadionu "Marakana" na izborima za predsednika i članove Skupštine i ponovio da mu je žao što nema protivkandidata.

Lukić je jedini kandidat za funkciju predsednika, koju obavlja od maja 2009. godine. "Ponosan sam i srećan što ćemo u ova tri dana svi zajedno birati Skupštinu i predsednika. Još jednom moram da istaknem da mi je iskreno žao što sam jedini kandidat za predsednika. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Želeo sam više zvezdaša, ali nisu se prijavili. U ova tri dana pokazujemo koliko smo veliki klub i porodica...", kazao je Lukić novinarima posle glasanja. Portparol crveno-belih Marko Nikolovski kazao je da su u klubu zadovoljni izlaznošću glasača, a da je ona najveća na Kosovu i Metohiji. "Danas u 10.00 su otvorena sva biračka mesta i na njima se uredno odvija glasanje. Prema prvim izveštajima odziv članova je dobar, a na Kosovu i Metohiji je već glasalo više od 70 odsto članova. Biračka mesta biće otovrena do 20.00, kao i sutra i u ponedeljak", kazao je Nikolovski. On je dodao da pravo glasa ima 10.081 član kluba. Glasanje se odvija na 16 biračkih mesta u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Rumi, Čačku, Užicu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Šapcu, Požarevcu, Kragujevcu, Bijeljini, Zvečanu, Sarajevu i Banjaluci. Ovo su prvi izbori ovog tipa u nekom fudbalskom klubu u Srbiji. Beta
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.