Lukač: Hoću Spartak u Kupu!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukač: Hoću Spartak u Kupu!

Golman OFK Beograda Milan Lukač kazao je da bi u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije najviše voleo da se njegov klub sastane sa Spartakom iz Subotice.

– Sva četiri moguća protivnika su teška i bilo koga da dobijemo daćemo 200 odsto svojih mogućnosti kako bismo se našli u polufinalu. Najviše bih voleo da Spartak vidim na Karaburmi, pa da im se revanširamo za poraz u prvenstvu - kazao je Lukač za klupski sajt.
Žreb četvrtfinalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << parova Kupa Srbije održaće se u sredu u podne, a osam timova podeljeno je u dva „šešira”.
U prvom se nalaze Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i Spartak, a u drugom OFK Beograd, Javor, Borac i Smederevo. Klubovi iz istog „šešira” neće moći da se sastanu međusobno. Utakmice će se igrati u sredu, 23. novembra.
Pre toga, OFK Beograd će idućeg vikenda u 11. kolu Super lige Srbije gostovati Crvenoj zvezdi.
– Biće to još jedna teška utakmica za nas. Zvezdi se ne preti, pogotovo posle kiksa koji je napravila u Užicu. Oni će pokušati svim silama da nadoknade propušteno, što može da bude naša šansa - ocenio je Lukač.
Zvezda je u prošlom kolu igrala nerešeno 1:1 sa Slobodom Point, dok je OFK Beograd pobedio Borac iz Čačka sa 2:0.
Golman „romantičara” je u tom meču uspeo da odbrani penal gostujućem igraču Jovanu Damjanoviću.
– Drago mi je što smo u poslednjih pet utakmica primili samo jedan gol. Odbrana deluje kompaktnije, a tandem Kecojević - Gašić je sve sigurniji. Lakše je i meni na golu pored njih dvojice - dodao je 26-godišnji Lukač.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukač: Hoću Spartak u Kupu!

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

Golman OFK Beograda Milan Lukač kazao je da bi u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije najviše voleo da se njegov klub sastane sa Spartakom iz Subotice. – Sva četiri moguća protivnika su teška i bilo koga da dobijemo daćemo 200 odsto svojih...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Lukač priželjkuje Spartak na Karaburmi

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2011

BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Golman OFK Beograda Milan Lukač kazao je u utorak da bi u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije najviše voleo da se njegov klub sastane sa Spartakom iz Subotice... BEOGRAD, 1. novembra 2011. (Beta) - Golman OFK Beograda Milan Lukač kazao je u utorak da bi u četvrtfinalu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Sutra žreb za Kup

Izvor: RTS, 01.Nov.2011

U sredu će se obaviti žreb za parove četvrtfinala Kupa Srbije, dok će u petak Radovan Ćurčić saopštiti spisak igrača za prijateljske mečeve sa Meksikom i Hondurasom. U prvom šeširu Partizan, Zvezda, Vojvodina i Spartak. ..Fudbalski savez Srbije sutra će u Beogradu obaviti žreb za parove...

Nastavak na RTS...

KUP: "Parni valjak" na Karaburmi

Izvor: Mondo, 02.Nov.2011, 13:21

Branilac trofeja Partizan igraće u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv OFK Beograda na Karaburmi. Crvena zvezda će biti domaćin Smederevu. Vojvodina protiv Javora, Spartak - Borac.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.