Luka kapiten na štakama stigao u Pionir! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka kapiten na štakama stigao u "Pionir"! (foto)

Kapiten KK Crvena zvezda Telekom nije u mogućnosti da pomogne saigračima u prvom ovosezonskom "večitom derbiju", ali je i pored povrede došao u "Pionir" kako bi bodrio voljeni tim.

Krilni centar i kapiten KK Crvena zvezda Telekom nedavno se teže povredio zbog čega će van terena provesti najmanje dva i po meseca.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomenute povrede kolena Luka Mitrović nije u prilici da pomogne saigračima na parketu ali to ne znači da im ne pruža podršku.

Uprkos povredi Luka Mitrović je na štakama došao u dvoranu "Pionir" kako bi bodrio saigrače u borbi za trijumf u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Crveno-beli su prvu četvrtinu izgubili ali su se tokom druge deonice u potpunosti vratili u igru.

U Pionir je stigao i @LukaMitrovic9! #cztpar #ABALiga pic.twitter.com/IrOK3fws52

— Marko Ljubomirović (@LjubomirovicRTS) November 3, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.